Eğlence Bir Anda Panik Havasına Döndü
Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen bir düğün öncesi eğlencesi, sorumsuz bir magandanın silah kullanmasıyla gölgede kaldı. Davetlilerin halay çekerek coşkulu anlar yaşadığı kalabalık caddede, bir şahıs yanında taşıdığı kurusıkı tabancayı çıkararak art arda havaya ateş açtı. Silah seslerinin yankılanmasıyla birlikte kutlama alanındaki vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı.
Vatandaş Kamerası Yakalattı
Çevredeki ailelerin ve çocukların büyük tedirginlik yaşadığı o tehlikeli anlar, alanda bulunan vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızlıca harekete geçti. Sosyal medyada da paylaşılan cep telefonu görüntülerini inceleyen polis ekipleri, havaya ateş açan şüphelinin kimliğini kısa sürede belirledi.
Gözaltına Alındı, Yasal İşlem Başlatıldı
Asayiş ekiplerince düzenlenen operasyonla suç aleti kurusıkı tabancayla birlikte yakalanan zanlı, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. Hakkında yasal işlem başlatılan şahıs yüzünden yaşanan olayda şans eseri yaralanan ya da hayatını kaybeden kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu. İlçe sakinleri ise kalabalık organizasyonlarda bu tarz sorumsuz davranışlara karşı denetimlerin artırılmasını talep etti.
#bursa #bursahaber #inegöl #magandadehşeti #inegölhaber #sondakikabursa #bursasondakika #düğünmagandası




