Ramazan ayıyla birlikte Bursa’da ilgi çeken bir uygulama hayata geçirildi. Kentin en önemli sembollerinden biri olan teleferik kabini, Tarihi Abdal Meydanı’nda vatandaşların ziyaretine açıldı. Özellikle iftar sonrası yoğunluk yaşanan meydanda kurulan kabin, kısa sürede meraklı bakışların odağı haline geldi.

Tanıtım çalışması kapsamında alana yerleştirilen kabini ziyaret eden vatandaşlara iki kişilik yüzde 50 indirim sağlayan kuponlar ile çeşitli promosyon ürünler veriliyor. Uygulamanın Ramazan Bayramı arifesine kadar devam edeceği öğrenildi.

Ramazan akşamlarında ailelerin ve gençlerin buluşma noktalarından biri olan Abdal Meydanı’nda kurulan teleferik kabini, hem hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerin hem de indirim fırsatından yararlanmak isteyenlerin uğrak noktası oldu.

Bursa’da otobüs hatları değişti! Yeni hat yolda
Bursa’da otobüs hatları değişti! Yeni hat yolda
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, uygulamanın hem Ramazan coşkusuna katkı sunmayı hem de teleferiğe ilgiyi artırmayı amaçladığını belirtiyor.