Bursa’nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen kapkaç olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Bir kadının poşetini zorla alarak kaçan şüpheli, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucunda yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, A.T. isimli kadının içinde cep telefonu ve gözlük bulunan poşeti, kimliği sonradan E.K. olarak belirlenen bir kişi tarafından kapkaç yöntemiyle alındı. Olayın ardından harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti.
Yapılan araştırmalarda, E.K.’nin kadını bir süre takip ettikten sonra poşeti zorla alarak olay yerinden uzaklaştığı belirlendi. Kapkaç anının ise güvenlik kameralarına net şekilde yansıdığı öğrenildi.
Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla Mudanya ilçesinde yakalanan şüpheli, mağdura ait cep telefonu ile birlikte gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve 18 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenilen E.K., adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




