Türk müzik grubu Seksendört'ün "Bir Aşk" adlı EP'si, toplamda üç şarkı içeriyor: "Bir Aşk", "Mutfak" ve geçen yıl yayınlanan "Yara". Grup, geçtiğimiz yıl orijinal kadrosuna Arif Erdem'in dönüşüyle kavuşmuş ve EP'deki şarkılarda yine onun imzası bulunuyor.

EP, Super Size Recording stüdyosunda kaydedildi ve mix-mastering işlemleri Barış Büyük tarafından gerçekleştirildi. Tuşlu çalgılarda Günce Işık'ın imzası yer alırken, kayıtlar Budapeşte'deki Super Size Recording'te Dexter tarafından yapıldı.

Kapak tasarımında dikkat çeken detay ise Japonların ünlü felsefi sanatı Kintsugi'ye gönderme yapılmış. Seksendört'ün kendine özgü yorumuyla harmanlanan EP, Arif Erdem'in etkileyici katkılarıyla dinleyicilere sunulmuş. "Bir Aşk" adlı şarkı, EP'nin çıkış şarkısı olarak öne çıkıyor.