Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi’nde etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli rüzgar ve yüksek dalgalar nedeniyle deniz taşarken, sahil hattını aşan su mahalle içlerine kadar ilerledi.
Taşkın nedeniyle birçok ev ve iş yerini su basarken, sokaklar adeta göle döndü. Mahalle sakinleri kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalışırken, bölgede maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.
Her fırtınada benzer manzaralarla karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar, sahil hattında kalıcı önlem alınması gerektiğini dile getirdi. Özellikle koruyucu bir set yapılmasını talep eden mahalleli, yetkililere çağrıda bulunarak yaşanan mağduriyetin son bulmasını istedi.
Bölgede hasar tespit çalışmalarının yapılması beklenirken, vatandaşlar yeni bir fırtına ihtimaline karşı tedirgin olduklarını ifade etti.






