Yeni sezon öncesi heyecanın zirveye taşındığı kutlamalarda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, Bursaspor’un sadece bir futbol kulübü değil, şehrin ortak hafızası ve en değerli sembolü olduğunu belirtti. Biba, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizin bu büyük değerine sahip çıkmaya ve gençlerimizi spor çatısı altında buluşturmaya kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bursa Mudanya’da yollar değişiyor! 5 metrelik yol 8 metreye çıkarılıyor
Bursa Mudanya’da yollar değişiyor! 5 metrelik yol 8 metreye çıkarılıyor
İçeriği Görüntüle

"Süper Lig’e Dönüş İnancı Tam"

Geceye katılan isimler arasında yer alan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursaspor’un hak ettiği noktalara dönmesi için tüm şehrin kenetlenmesi gerektiğini vurguladı. Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ise mali ve yönetimsel istikrarın önemine dikkat çekerek, “Bu sene hedefimiz belli; Süper Lig’e çıkarak Bursasporumuzu tekrar zirveye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

37231 M T Zh M W U4 N D

Yeni Dönem ve Modern Vizyon

Tanıtılan yeni sezon formaları ve "Bursaspor Plus" mobil uygulaması ile dijitalleşme vizyonunu da ortaya koyan kulüp yönetimi, taraftarın gücünü arkasına alarak başarıyı hedefliyor. Bursa Valisi Erol Ayyıldız, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon, Bursaspor’un şanlı tarihine duyulan saygı ve geleceğe dair umut dolu mesajlarla sona erdi.

Matlı Grubu’ndan Bursaspor’a dev destek!
Matlı Grubu’ndan Bursaspor’a dev destek!
İçeriği Görüntüle

Büyükşehir’de Başkanlık Kupası heyecanı
Büyükşehir’de Başkanlık Kupası heyecanı
İçeriği Görüntüle

#bursa #bursahaber #Bursaspor #ŞahinBiba #EnesÇelik #MustafaVarank #BursaBüyükşehirBelediyesi #Bursaspor63Yaşında #EfsaneBursaspor #ŞehrinMarkası