Sporun ve sporcunun yanında olan Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü, uluslararası alanda elde edilen şampiyonluklarla adından söz ettiriyor. Kazakistan’da gerçekleştirilen organizasyonlarda muazzam bir performans ortaya koyan milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün, ülkeye ve Bursa’ya çifte madalya sevinci yaşattı. Başarılı sporcu, bu gurur dolu anları Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile makamında paylaştı.
Kazakistan’da Şampiyonluk Rüzgârı
22-23 Haziran tarihlerinde Kazakistan’da düzenlenen prestijli organizasyonlarda mindere çıkan Hatice Kübra İlgün, üstün mücadelesiyle göz doldurdu. Altaic Championship Turnuvası’nı gümüş madalya ile tamamlayan deneyimli sporcu, Kazakistan Open Turnuvası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazandı ve zirveye adını yazdırdı. Elde edilen bu kritik dereceler, 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları yolunda büyük bir avantaj ve puan desteği sağladı.

Başkan Oktay Yılmaz: "Spor Kenti Yıldırım Vizyonumuz Sürecek"
Ziyaret sırasında başarılı sporcuyu ve teknik ekibi tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, spora yapılan yatırımların karşılığını bu tür gurur verici tablolarla almaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Yılmaz, "Milli sporcumuzu ve bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi yürekten kutluyorum. Yıldırım Belediyesi olarak gençlerimizin sporla iç içe büyümesi ve uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandıracak yeni şampiyonların yetişmesi için yatırımlarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Spor Kenti Yıldırım vizyonumuz doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalar artarak devam edecek" dedi.

Hatice Kübra İlgün’den Teşekkür Mesajı
Daha önce elde ettiği Avrupa şampiyonlukları ve olimpiyat madalyalarıyla adını yazdıran milli sporcu, Bursa’yı ve Türkiye’yi temsil etmenin gururunu yaşadığını ifade etti. Başarılı tekvandocu, kendilerine verilen destekten ötürü Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.
#bursa #bursahaber #yıldırm #yıldırımbelediyesi #oktayyılmaz


