Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşanan motosiklet kazası, kısa süre önce trafikte yaşanan bir diyaloğun ardından meydana geldi. Kemal Bengü Caddesi’nde motosikletiyle ilerleyen Yasemin Koç, aynasının ve gaz kolunun ayarlarında yaşanan sorun nedeniyle aracı kontrol etmekte zorlandı.
Trafik ışıklarında beklediği sırada Koç’un durumunu fark eden başka bir motosiklet sürücüsü, kendisine yardım edebileceğini söyledi. Ancak Koç, yardım teklifini “Acemi değiliz” diyerek geri çevirdi ve yoluna devam etti.
Yardım teklifinden iki dakika sonra kaza yaptı
Yaşananların ardından yaklaşık 2 dakika geçtikten sonra Yasemin Koç kaza yaptı. Kazada herhangi bir yara almadığı öğrenilen kadın sürücünün yaşadıkları, yardım teklifinde bulunan motosikletlinin kask kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde trafik ışıklarında sürücüler arasında geçen konuşma ve sonrasında yaşanan kaza yer aldı.

“İki dakika sonra kaza yaptım”
Kazanın ardından yaşadıklarını anlatan Yasemin Koç, motosikletindeki ayar sorununa dikkat çekerek, “Ayna ve gaz kolumun ayarları bozuktu. Lambalarda yardım etmek için başka bir motosiklet sürücüsü teklifte bulundu, ben de reddettim. İki dakika sonra kaza yaptım” ifadelerini kullandı.
Olay, motosiklet kullanırken araç üzerindeki teknik sorunların ve sürüş güvenliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

#Bursa #Osmangazi #MotosikletKazası #BursaTrafik #KaskKamerası #TrafikGüvenliği #Motosiklet #BursaHaber #TrafikKazası #BursaTV

