Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan ve ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Bu kapsamda Alman teknik adam Andre Breitenreiter, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında gösteriliyordu.

Beşiktaş heyecan verici bir kulüp

Ancak 50 yaşındaki Breitenreiter, Beşiktaş için teknik direktörlük yapma olasılığıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Beşiktaş heyecan verici bir kulüp ve teknik direktör adaylarından olmak gururlandırdı. Genel durumun kapsamlı bir analizinden sonra, böyle bir adımın şu anda benim için söz konusu olmadığı sonucuna vardım." ifadelerini kullandı.

Hoffenheim'dan Şubat 2022'de ayrılan Breitenreiter, kariyerinde TSV Havelse, Paderborn, Schalke, Hannover 96 ve Zürich gibi kulüplerde teknik direktörlük yapmıştır.